VOORLICHTING

Veen-Weide natuur en landschap verzorgt workshops en lezingen.

Workshop
Veen-Weide biedt verschillende één- of meerdaagse cursussen en workshops aan. De cursussen worden voor u op maat gemaakt en aangepast aan het kennisniveau en de leeftijd van de doelgroep. Een natuur-of landschapscursus kan eventueel worden gecombineerd met veldwerk of een leuke excursie.

Excursie op maat
Buiten beleef je de natuur en het landschap pas echt ! Veen-Weide organiseert voor u een excursie op maat, zodat het programma goed aansluit op het kennisniveau en de leeftijd van de deelnemers. Een excursie kan bijvoorbeeld worden georganiseerd als origineel uitje met collega’s, vrienden en familie, maar bijvoorbeeld ook als ondersteuning van het lesprogramma in het onderwijs of als onderdeel van een workshop. 

Lezingen en Presentaties
Veen-Weide kan voor u een boeiende lezing verzorgen over een onderwerp naar keuze. Ik vind het leuk om mijn enthousiasme voor de natuur met u te delen door te vertellen over de natuur en landschap. Het is natuurlijk ook mogelijk om een lezing te combineren met een excursie.

Wilt u meer weten over één van bovengenoemde onderwerpen neem dan gerust contact op via r.slagboom(@)kpnmail.nl of bel 06 – 492 010 29.